Min visjon er at visuelt innhold til markedsføring, kommunikasjon og reklame, kanskje spesielt til sosiale medier, bør ha fokus på å skape verdi og engasjement for den som skal se innholdet. Målet er at man skal ha innhold som skiller seg ut på en positiv måte i et mediebilde som blir stadig mer komplekst og innholdsrikt.


Jeg har jobbet som fast in-house fotograf i 11 år for to forskjellige reklamebyrå (Visendi AS og Oktan AS) og i markedsavdelingen til 3Norske. Fra 2013 har jeg jobbet som freelance foto- og filmfotograf med små, mellomstore og store norske virksomheter, samt har gjort jobber for ulike byråer og for deres kunder.  
Det å starte opp som freelancer igjen gav meg en innsprøytning av kreativitet, gjorde meg mer sulten på å lære, lese og ikke minst utforske områder av foto- og filmskaping som var nye for meg. Min lidenskap for lys og lyssetting har resultert i en ytterligere utvikling av mitt personlige fotografiske uttrykk og hvordan jeg ser verden. Jeg ser etter harmoni mellom det mørke og det lyse, jeg ser på former, tekstur og struktur, og symbolikk. Mine personlige bilder befinner seg i grenselandet mellom drøm og virkelighet, og har blitt beskrevet som poetiske. Bildene mine forteller en del av en historie slik at betrakteren kan legge til sin del av historien.
I min tid som in-house fotograf, freelance fotograf, freelance lærling og lange utdanning, har jeg utført oppdrag på tvers av de fleste sjangere og utviklet meg betraktelig som en allsidig og kreativ fotograf både i studio og på location. Det å løse oppdrag på sparket, og samtidig alltid utføre jobbene med høy kvalitet, har vært noe jeg alltid har vært dedikert til og hatt fokus på.  
Ved siden av min interesse for foto- og film, leser jeg mye bøker og magasiner, hører på podcaster, og følger youtube og Vimeo kanaler som tar pulsen på tiden vi lever i. Disse kanalene dykker dypt inn i mine interesseområder, som er markedsføring, kunst, kultur, samfunn, film, foto, musikk, design, arkitektur, teknologi, reise, mat og sport.

Priser:
1998 Sølv - Mitsubishi Imaging Award.
2008 Gull - Norges Beste Barnebilde.
Utstillinger:
2015 - "Between Dream & Reality", Nesodden

Back to Top